ACADEMIA ROMĀNĂ
Institutul de Istorie "George Bariţiu" Cluj-Napoca


"Moţii şi luptele lor la 1848-1849"
- reconstituire a evenimentelor, vieţii şi luptelor moţilor īn anii revoluţiei paşoptiste -

o carte de Bogdan Briscu

  
Pentru exemplificare puteti citi cateva fragmente din aceasta carte:
 
 
Părerile cititorilor despre carte
 
"Pānă acum am dat gata 2 capitole din carte şi prima impresie este GENIALĂ!
Citind, īmi doresc să fi participat şi eu la evenimentele din acele vremuri.
Fain de tăt!"

Daniel C., Floreşti, judeţul Cluj


"Am īnceput să citesc cartea şi sunt uimită de talentul tău.
Īncă o dată, FELICITĂRI!!!!"

Emilia C., Cluj-Napoca


"Felicitări pentru carte şi să te ţină Dumnezeu să o faci şi pe cea cu tot Ardealul şi apoi să te ţină şi pentru altele"

Dragoş B., Fundata, judeţul Braşov


"Felicitări sincere pentru carte. Eu ştiu că e o REALIZARE şi un vis īmplinit. Am reuşit să arunc un ochi prin carte şi imi place Briscu din poveste...observator omniprezent"

Marius C., Aiud, judeţul Alba 


"Īn acest fel aş dori să īnveţe copiii mei istorie, ca din această carte"

Camelia S., Cluj-Napoca


"In primul rand trebuie sa iti comunic ca sunt suparat foc pe tine, draga prietene! M-am trezit la 5, azi de dimineata, si m-am pus pe citit cu cafeaua si tigara langa mine. Ca in vremurile bune cand aveam disponibilitatea psihica sa fac asa ceva. No, de ce is suparat, acum? Cand am ridicat ochii era 8!!!!!!!! si am scapat autobuzul! Si asta numai din cauza naratiunii asezate si cuprinzatoare a cartii. FELICITARI!!! Prima parte m-a purtat pe aripile ei paana la `48. "

M.C.


"W. Faulkner spunea intr-o piesa de teatru că "Trecutul nu moare niciodată. El nu este chiar trecut." Prin cartea sa, Bogdan Briscu arată intr-un mod cat se poate de plastic şi de original tocmai acest lucru: că trecutul este cat se poate de viu, că el traieşte in noi. O carte-revelaţie care ne aduce aminte cine suntem. O carte-revelaţie care poate starni interesul tuturor varstelor. O carte-revelaţie care poate intoarce tineretul cu faţa către istorie, către trecutul care, ca şi prezentul şi viitorul, ii aparţine in intregime."

Cristian M., Brad, judetul Hunedoara


"O carte pe masura sufletelor moţilor."

Cristina T., Zalău, judeţul Salaj


"De dimineaţă am luat cartea dvs la citit. Aveţi un talent extraordinar. "Strategia" cărţii este nemaipomenită. Īmbinānd talentul dvs literar cu cel istoric şi frămāntate cu dragostea şi pasiunea dvs pentru "rădăcinile" vieţii şi simţirii dvs, aţi scos o carte de excepţie. Vă felicităm īncă odată." "

Ioan Mărginean, Deva, judeţul Hunedoara

 
 

Preţul: 35 lei + 7 lei taxele postale
Contravaloarea cărţii se achită ramburs la livrarea cărţii de către Poşta Romānă. Expedierea se realizează īn maxim 5 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii.
 
Comenzile se pot face la adresa de e-mail motii_1848@yahoo.com

Toate drepturile rezervate. Nici un fragment al cărţii nu poate fi reprodus sub nici o formă fără acordul scris al autorului.

 
 
Acest site a fost creat in 25 Noiembrie 2007
bogdan@taramotilor.ro

Visitor Counter by Digits